sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Unusual perfection

"I don't wanna be afraid, I wanna wake up feeling beautiful, today..."

En oo ihmisiä jotka tekee uudenvuoden lupauksia tai mitään muutakaan sellasia, mut vuodenvaihteessa on silti jotaa hirveen symbolista. Vertauskuvallisesti ottaen sulla on 365 päivää kirjottaa sun elämä kokonaan uusiks. Ja sillä tavalla katottuna maailma ja sen tarjoomat mahollisuudet alkaa näyttää aika uskomattomilta.

Uusvuos ei tietenkää maagisesti tuu korjaamaan kaikkia sun ongelmia. Jossaan vaiheessa sun kuitenki pitää kääntää elämässäs uus sivu, ja mikä olis parempaa uudelle alulle ku uus vuos?

Vaikka vuodenvaihde merkitsis sulle yhtä paljon ku kärpäsenkakka tuulilasissa, silti vois olla hyvä pysähtyä miettimään vähä omaa elämäänsä. Ootko sä onnellinen? Onko sulla rakastettu olo? Ootko tyytyväinen ittees? Tällässiin kysymyksiin kieltävästi vastaamine on jotain, mistä pitäis huolestua. Jos et muista millon viimeks nauroit, kaikki ei oo ok. 
Kaikilla meistä on oikeus rakastaa itteään, olla onnellinen ja nauttia elämästä. Syömishäiriöt, masennus ja itsetuhosuus on jotaan mikä estää tota kaikkea toteutumasta.
Nää asiat on jotain mitkä ei todellakaan tuu katoamaan sormia napsauttamalla mut ees se, että tajuat että sulla on ongelma, on jo yks askel lähemmäs vapautta. 

Näin vuoden alussa on myös hyvä hetki pysähtyä miettimään sitä, mitä sä haluat tulevalta. Onnellisuus on kliseinen toivomus, mut myös todella ajaton. Ala miettimään mikä sut tällä hetkellä tekee onnettomaks, mikä saa sut tuntemaan ittes arvottomaks tai rumaks? Ota tavotteekses päästä eroon niistä tekijöistä jotka näitä tunteita aiheuttaa. Tää on sun elämä, eikä mikään tai kukaan saa pilata sitä.

 Lopeta murhtiminen siitä, ettet oo tarpeeks kaunis, hauska, laiha, tai mitä ikinä. Naiset näkee keskimäärin 300 kuvaa päivässä, jotka kertoo meille miltä meidän pitäis näyttää. Nykyajan yhteiskunta on sairas pesäke, joka tunkeutuu sun mieleen koska sitä ei osata varoa. Sun ei tarvi olla kokoa 0 että olisit kaunis, sun ei tarvi näyttää Victoria's Secretin enkeliltä ollakses rakastettu, sun ei tarvi olla mitään mitä sulle ulkopuolelta syötetään. Sulla ittelläs, ja vaa sulla, on oikeus päättä millanen ihminen sä haluut olla ja miltä sä näytät. Älä anna kenekään muun määrittää sitä sun puolesta. Lopeta ittes kiduttaminen lenkeillä, lopeta ittes näännyttäminen, lopeta peilin edessä seisominen ja vikojen ettiminen. Kerää rohkeutta myöntääkses ongelmas ja kysyäkses apua. Syömishäiriöt, itseinho ja -tuhoisuus vie sulta kaiken sen energian jonka voisit käyttää niin paljon paremmin. Ne äänet sun päässä joita saatat luulla totuuden kertoviks ystäviks on valehtelevia demoneja, jotka imee susta kaiken elämänilon eikä anna mitään vastineeksi. Kukaan meistä ei halua viettää öitään paniikkikohtauksien vallassa tai itkemällä tyynyä märäks.
"New year, new me" saattaa kuullostaa maailman kliseisimmältä asialta, mut siitä voi oikeesti olla apua. Jos tää ei toimi sun tapauksessa, eti tai keksi ittelles oma motto tai quote jonka mukaa voit alkaa elää. 
Sulla on kaikki valta muuttaa oma elämäs, ja vaikka se tuntuu kuinka mahottomalta, tiiän et sussa on riittäväst voimaa siihen. Tästä ei tuu taas yks vuos josta selviät, tästä tulee se vuos jolloin sä alat elää.

"I know I left a life behind, but I'm too relieved to grieve"


 

6 kommenttia:

 1. Aivan upea ja tosi motivoiva kirjoitus! Sun kirjotustavassa on kyllä tosiaan sitä jotain, sun tekstissä on semmonen tunne joka tosissaan jää mun päähän niinku ketsuppi valkoseen paitaan... Aika sekavasti sanottu, mutta tarkotan, että nää sun tekstit oikeesti kertoo mulle tosissaan jotain ja mä ymmärrän ja sisäistän ne ajatukset, niin mä oon huomannu. Tää teksti sai mut voimaan jotenki tosi hyvin, alko melkeen hymyilyttää koska toi teksti sai mut tuntee et ehkä mua sittenki voi rakastaa muu kuin perhe, ehkä voin sittenki olla kaunis vaikken laiha ookkaan, ehkä voin sittenki elää sen kans etten oo niinku tää yhteiskunta koko ajan painottaa miltä mun pitäis näyttää. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua ihana kommentti! Iha tajutonta et mun sepustukset voi saada jonku tollaselle tuulelle, iso kiitos et jaoit tän mun kanssa :-) Älä anna maailman ajaa itteäs alas, elämässä on kyse siitä et potkitaa takasin sillonku iskuja satelee, sun ei tarvi miellyttää yhtään ketään muuta ollakses onnellinen, tee niinku itestäs tuntuu parhaalta!

   Poista
 2. Sä oot niin loistava! Älä ikinä lopeta kirjottamista koska pystyt oikeesti muuttaan ihmisten ajatusmaailmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeesti et tajuukkaa kuinka uskomatonta on kuulla jotaa tällästä, kiitos hirveen paljon !:)

   Poista
 3. Ooh, tämä oli tosi inspiroiva postaus! Kannustavin kirjoitus mitä olen lukenut koko vuonna ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiva kuulla, toivottavasti seuraavatki postaukset jatkaa sitte samalla linjalla! Hyvää alkavaa vuotta 2014 :-)

   Poista

Laita rohkeest kommenttia tulemaa, emmiä pure :-)