sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Let 'em talk the talk, let's prove what we've got

"Isn't a little bit twisted, how these days losing yourself is almost easier than losing - for example- your keys. Oh, oops there they went down the toilet. How about your Soul? Isn't it something worth of guarding? Oh, I forgot. That little thing inside you, going by the name Soul, has been destroyed. Due to those comments They made, due to the thoughts in your head, due to the scars in your thighs and your wrists. The Soul no longer exist. That Spirit of yours has faided like the sun fades after it's lost it's battle with the moon"

 Jokanen meistä väsyy välillä. Uupumus on vituttava olotila mut se menee ohi. Suurimmalla osalla. Keitä on ne loput, jotka kantaa maailmaa harteillaa, jotka haluu pelastaa koko maailman muttei itteää? Jos sun päähän pamahtaa stereotypinen kuva mustahiuksisesta, totisesta, kädet arvilla olevasta henkilöstä, oot niin mettässä ku olla ja voi. Koska nää henkilöt kantaa kaiken niiden harteilla, ne kantaa myös naamiota ja viittaa. Naamio peittää sun kyyneleet ja avunhuudot keskellä ihmisjoukkoo, viitta peittää arvet ja sen henkisen selkärepun joka on täytetty itseinhon tiiliskivillä.

Camouflage is a way of life now. Koska kukaan ei ymmärrä, koska kukaan ei välitä, koska kukaan ei haluu auttaa, nää arvet on peitettävä heikkouden merkkeinä.

Sä et voi ikinä tietää millon sun eessä istuu täysin elämäänsä tyytyväinen henkilö ja millon täysin palasina oleva. Vaikka sun mieli olis kuinka romahtamassa ja liekeissä, se ei näy ulospäin.
Joskus ne rikkinäisimmät ihmiset todella on ulospäin niitä kaikkein ilosimpia, ja sillon on hirveen vaikee valita sanansa niin, et ei vahingossakaan loukkaa toista. Harmiton vitsi voi triggedoida toisen ihan äärirajoille. Nykyää kuulee paljon läppää tyylii "tapa ittes", joskus ei nii läpälläkää heitettyä. Yksittäinen tällänen kommentti ei koskaa aja tervettä ihmistä reunan yli, mut jolleen se voi olla viiminen niitti. Haluutko oikeesti bussissa näkemäs "kurjan tytönrääpäleen" hengen kontolles jos se oikeesti ottaaki vaaria sun neuvoista? Entä sen hiljasen pojan luokan nurkassa? Sä et koskaan, et koskaan, heitä "läppää" itsemurhasta tai viiltelystä, koska et voi ikinä tietää millanen vaikutus sun sanoillas on. Ootko koskaan miettiny, et se henkilö jota ilkut luokan kuullen lintsariks on voinu maata koko päivän itkien lattialla koska sillä on niin paha olo? Ootko koskaan miettiny, et se henkilö jonka arpia haukut, on voinu käydä läpi pienen elämänsä aikana enemmän ku sä tulisit ikinä kestämään?
Ei suurin osa meistä aattele tällästä, koska se ei oo omakohtasta. Silti se, ettet oo koskaan taivutellu kaverias laskemaan terää alas, se, ettet oo koskaan tuntenu sitä tunnetta ku kaikki romahtaa, se ei anna oikeutta olemaan ymmärtämättä.

Ku asiat paranee omalla kohalla, alkaa huomata kuinka sairaita ne omat ajatukset on ollu, kuinka moni asia täs ympäristössä on viel pielessä.
Pienet kilttiyden eleet voi oikeesti pelastaa jonkun päivän, ehkä jonku hengen. Mieti sitä.

Ihmiset on hyviä valehtelemaan. Hyviä valehtelemaan et kaikki on ok. Et matikankoe meni hyvin. Ne on myös hyviä saamaan jonku uskomaan et se on arvoton. Ohi juoksevalle lenkkeilijälle on helppo huutaa "läski" et sais kaverit nauramaa, mut ootko miettiny et se kyseinen lenkkeilijä tänä päivänä näännyttää itteää ja itkee ittensä unee?
Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa kertoo näitä valheita ja ajaa toisensa epätoivon partaalle. Pian toi epätoivon kuilu täyttyy ja romahtaa alas. Vieden kauniin sielun toinen toisensa perään alas kadotuksee. Sielun, joka oli kauniimpi ku perhosen lento, kauniimpi ku maan tuoksu sateen jälkeen, kauniimpi ku syvänsininen meri myrskyn jälkee.
Mua raivostuttaa tää niin uskomattoman paljon. Maailmassa on liikaa kauneutta tuhottavaks. Mua raivostuttaa kuinka mun toinen toistaa kauniimmat ystävät vihaa itteää, koska joku ajattelmaton kusipää on kaks vuotta sitten huutanu jotaan mukahauskaa. Koska totuus on, et jokasessa ihmisessä täällä maapallolla on kauneutta ja oma tehtävänsä. Kukaa ei oo hyödytön, kukaa ei oo toivoton.

Vaikka olo aika ajoin tuntuis toivottomalta, kaikki voi oikeesti muuttua paremmaks. Koska jossaan täällä maailmassa on ihminen jolle tuut olemaan Kaikki. Jossaa täällä maailmassa on lähde, joka oottaa et peset kaiken sun tuskan ja taakan siinä pois. Älä häpee arpias, koska ne kertoo sun elämäntarinan. "Arvet, fyysisest tai henkiset, eivät ole koskaan rumia tai hävettäviä, sillä ne muistuttavat meitä siitä että sekään kipu ei tappanut". Voi, kuinka paljo haluisin pyyhkii jokasen ihmisen kyyneleet pois, riisuu sen taakan mitä ne on kantanu liian kauan. Jonaan päivänä toivon et ihmiselle olis itsestään selvää se, että  se yksilönä on arvokas. Että kukaan ei oo tilan hukkaa tässä maailmassa.

Ei kukaan meistä oo täydellinen, mut jokanen on omalla ainutlaatusella tavalla virheetön. Jokasessa on taistelutahtoa jonka se tuhkasta ja liekeistä kohoaminen vaatii. Ehkä sun viimesetki voimat menee nyrkkien kiinni puristamiseen, mut jossaan vaiheessa huomaat seisovas rystyset valkosina ja aiempaa vahvempana. Anna sen tuulen puhaltaa kaikki sun kyyneleet ja pahat ajatukset pois. Kauneus on niin paljo enemmän ku ulkoista pintaa. Onnellisuus on niin paljo enemmän ku seurapiirisäihkettä ja materiaa. Polje sitä jalkaa maahan, iske nyrkillä seinää jos siltä tuntuu. Koska jossaan vaiheessa sä tuut huomaamaan et oot polkenu ne muurit sun ympäriltä alas.8 kommenttia:

 1. Ai että Janetta..:') loistavaa tekstiä sulta jälleen. Jatka samaan malliin, mä diggasin!

  VastaaPoista
 2. Mä en ymmärrä et miten sä osaat kirjoittaa näin hyvin ! Sä veit sanat mun suusta. Aivan loistava teksti (:

  VastaaPoista
 3. Oon miettiny näitä asioita tosi paljon viimeaikoina. Pidän aina varani toisten ihmisten kanssa, koska meitä ei ikinä tiedä mitä toiselle oikeesti kuuluu. Oon itekkin ollu yksi niistä ihmisistä, jotka on sanonu että kaikki on ok ja ottanu toisten huolet niskoillensa. Osaat sanoo nää asiat täydellisesti. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaa, ikinä ei voi tietää mitä toisen päässä liikkuu! Apua kiitos ihana :3

   Poista
 4. Tää on niin totta. Ja sekin että oikeesti paras kaveriki voi heittää sitä läppää susta koska "tietää" että se ei satuta. Mahtava teksti, jokasen pitäis tajuta tää.

  VastaaPoista

Laita rohkeest kommenttia tulemaa, emmiä pure :-)