sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Who are you to judge me, who are you to break me

Kuvittele, et istut yksin suuren väkijoukon keskellä. Kuvittele suunaton ahdistus. Jokanen ohikulkeva ihminen kattoo sua halveksivasti. Huutaa törkeyksiä. Sylkee sun päälle. Saa sut tuntemaan olos voimattomimmaks ja surkeimmaks olennoks koko maailmassa. Saa sut tuntemaan, et ehkä, ehkä kaikki ois paremmin jos sua ei olis olemassakaan.

Vaikka sun ois vaikee kuvitella tollanen tilanne, monen muun ei ollenkaan. Vaikka sä et osais koskaan kuvitella että sut häädettäis ulkopuolelle kaikesta, jolleen muulle se on arkipäivää. Arkipäivää, jonka ajattelemattomat ja itsekeskeiset ihmiset saa aikaan.

Onks sua koskaan halveksittu? Onks sua koskaan jätetty yksin? Onks sua koskaan satutettu niin, ettet sä pääse arvistas koskaan eroon? Ja tää kaikki vaan muutaman ihmisen aikaansaannoksena.
Ihan liian moni joutuu kiusaamisen uhriks. Mikä tekee ihmisestä niin julman ja ajattelemattoman, et hän aattelee voivansa tuhota jonkun maailman täysin ja kokonaan? Älä leiki Jumalaa koska sitä sä et todellakaan oo.
Jos sä et osaa vastata edellämainittuihin kysymyksiin millään tavalla myöntävästi, älä tuu selittelemään et se kaikki on vaan läppää ja viatonta pelleilyä, ku sä et tiiä mitä se saa aikaan.

Eiks erilaisuuden pitäis olla rikkaus? Mun mielestä joo. Sen koulun suositun tyypin mielestä näköjään ei. Miksei voi antaa ihmisten olla omia itsejään? Miks pitää olla niin ahdasmielinen? Mistä lähtien "homo" on ollu loukkaava ja halventava ilmasu? Miks sä ees välität?
Jos ihmisen täytyy täysissä sielun ja ruuminsa voimissa hyökätä henkisesti tai fyysisesti ns "heikompien" kimppuun, ni sitte siinä on jotain vialla.

Sä saat olla erilainen. Sun ei kuulukkaan olla samanlainen kopio jostakusta täydelliseks leimatusta ihmismuotista. Opi arvostamaan itteäs. Nosta ittes niiden kusipäiden yläpuolelle joílla on pokkaa yrittää murtaa sut.

Myös, opettele ajattelemaan ennenku sanot mitään loukkaavaa kenellekkään. Mitä tää ihminen on tehny ansaitakseen yleisen halveksunnan? Tiedä, että se loukkaus tulee luultavasti pysymään tän ihmisen mielessä sen loppuelämän ajan. Mä muistan jokaikisen ilkeen ja loukkaavan kommentin jonka oon ittestäni koskaan kuullu. Tosiaan, mä muistan myös jokaikisen ihmisen kenen suusta nää kommentit on päässy :-) .

Erilaisuus tekee elämästä kaunista. Ja kukapa ei haluais sitä?

 

 

You're strong when you don't have any other choises.
 
 
 
 

12 kommenttia:

 1. Tää taustakuva on maailman ihanin! (--:

  VastaaPoista
 2. Ihana banneri <3

  janinastyle.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mun kaveri teki sen, välitän kohteliaisuuden:D

   Poista
 3. tosi kiva blogi! oon samaa mieltä tän postauksen kans!

  VastaaPoista
 4. Aivan älyttömän huippu postaus, samanlaiset ajatukset omassakin päässä pyörii, en vaan saa paperille asti.. :))

  VastaaPoista
 5. niin asiallinen postaus, kiitos tästä!! :)

  VastaaPoista
 6. olen samaa mieltä:) sun blogi on ihana.. joka postauksessa paljon tekstiä ja jtn kivoja kuvia..

  VastaaPoista
 7. Janetta tää on tosi ihana tää sun blogi ja nää tekstit pistää miettii!=)

  VastaaPoista

Laita rohkeest kommenttia tulemaa, emmiä pure :-)