maanantai 21. huhtikuuta 2014

Word up, change it all

Be kind. Let people know you care about them. Let the world know how bright
exactly can your smile shine. These three words are so simple but yet the world and
the people in it choose not to let those words take over their minds. Free yourself and let
the love inside you light you and everyone around you up. 

It takes seconds to crush someone's world.
But it also takes seconds to save a life.

Millon viimeks kerroit jollekulle kuinka paljon se oikeesti sulle merkkaa? Millon viimeks halasit sun ystävää ihan vaa hyvän mielen vuoks? Ihmisten mieliin on iskostunu ajatus siitä, et tunteiden näyttäminen on heikkoutta. Uskon ennemminki et kyse on naurunalaseks joutumisen pelosta. Susta ehkä tuntuu mahottomalta tunnustaa ihastukselles tuntees, koska se tekee sut haavottuvaiseks ja alttiiks kivulle. Susta ehkä tuntuu kiusalliselta lohduttaa surevaa kaveria, koska meijän kulttuurissa varsinki surun näyttäminen mielletään tabuks ja heikkouden merkiks. Mut ootko koskaan miettiny, et nää kaikki on tilaisuuksia joissa myös sulla on valta kääntää tilanne ylösalasin? Sillä välin ku oottelet sen ihanan pojan tai tytön vastausta pureskellen sormien-ja varpaankynsiäs irti, anna ittelles taputus olalle ja oo ylpee itestäs et uskalsit avata suus. Sillä välin ku sun kaveri vuodattaa kyyneleitä viiden niagaran putouksen verran, älä pelkää pitää sen kädestä kiinni ja kuiskata rohkasevia sanoja. Maailmasta tulee parempi paikka jokasen rakkaudentunnustuksen ja -osotuksen myötä. 

Ihmisestä ei ikinä myöskään voi nähä päälle päin miten asiat oikeesti on. Saatat luulla, et sun vierustoveri äikäntunnilta on maailma ilosin ihminen, but little did you know se henkilö itkee ittensä uneen iltasin ja piilottelee kehoaan peittäviä arpia. Jokasella meillä on pahoja päiviä jollon tulee tiuskittua ja poljettua jalkaa, mut turhanpäivänen ilkeily on asia erikseen. Mieti, saavutatko oikeesti mitään sillä et kommentoit ilkeesti ohi kulkevan tytön asua tai haukut luokan ujoa poikaa. Sulle nää sanat on vaa kirjaimia pötkössä, mut joilleki ne on viimenen niitti. Ja kukaan meistä tuskin haluaa kenekään henkeä omalle kontolleen, oletan?

"When I die
don't you dare
come to my grave
and tell me that you loved me
because those words were the only thing
I would've needed to stay" 

Maailma on kaunis paikka jos siitä päättää tehdä kauniin. Sulla on mahollisuus luoda ympärilles positiivinen ympäristö. Pienet huomionosotukset tekee ison muutoksen ja voi jopa pelastaa jonkun elämän. Muistan vieläki, kuinka joskus juttelin mun kaveripojan kanssa ja tää tokas ihan ohimennen, ja varmaan aika huomaamattakin, yhen tosi pienen asian mikä kuitenki oli hirveen kaunis. Tää komentti tuli tarpeeseen, koska kävin just sillon läpi rankinta vaihetta mun elämässä ikinä. Se yks pieni lause saatto jopa pelastaa mut, ja vielä ei oo tullu vastaan päivää millon sen muisteleminen ei sais mua hymyilemään.

Kauniit ajatukset jää vaan hiljasiks mietteiks jossei niitä ikinä rohkastu sanomaan ääneen joten haasta ittes ja avaa se suus.
Yks ihanimmista tunteista on se, et huomaat jonkun tulleen iloseks sun ansiosta. Joten seuraavan kerran ku sun kaveris hiukset on nätisti, se vastaa hyvin tunnilla, hymyilee kauniisti tai ihan vaan on oma upee ittensä, älä pelkää sanoo sitä. Positiivinen energia kierrätää itteään, ja kun sä alat kehumaan muita ja avaat silmäs kaikelle maholliselle kauniille, se kaikki tulee bumerangiefektillä takasin sun luo. Ehkei sillä yhellä hymyllä tai kohteliaisuudella saada aikaan maailmanrauhaa tai lopeteta nälänhätää, mut se on jo hemmetin hyvä alku.


4 kommenttia:

  1. Sinulla on mukavan oloinen blogi :)

    http://fashionsivu.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Todella ihana teksti! Oot niin oikeessa :')

    VastaaPoista

Laita rohkeest kommenttia tulemaa, emmiä pure :-)