maanantai 1. lokakuuta 2012

Being the weird yourself is the prettiest person you'll ever be

"You give what you give 'cause they make you. Trapped inside a place that won't take you. And they want you to be what they make you, it's already over and done when you're young."

Eka sanotaa et oo oma ittes, sitte sut tuomitaa. Kehotetaan olemaan omanlaisensa, mut sitteku joku rohkaistuu niin tekemään, niin sitä halveksitaan ja syrjitään. Where's the sense in that?

Nyky-yhteiskunta on kova. Varsinki nuorille naisille. Sun oletetaan muokkautuvan automaattisesti siihen epätodelliseen ja leikeltyyn barbie-malliin. Jos et sovellu siihen oot ruma ja yhteiskunnan hylkiö. Mut eihän nää vaatimukset tosiaa ulkonäköö lopu, nehä tunkee jo sun oman persoonalliseen tilaan!:-) Taas sun oletetaan muokkautuvan tiettyyn malliin, nauravan tietyille jutuille, kuuntelevan tiettyjä bändejä jne. Ihan oikeesti, c'moon people.

Nää eroavaisuudet heijastuu näkyvimmin koulussa. Ne on ne "normaalit" suositut tyypit jotka hallitsee. Vai ootko koskaan ennen nähny siellä väkijoukon keskellä kaikkien ihailemana larppausviittaan ja haltijakorviin pukeutunutta tyyppiä? En usko.

Voin myöntää ihan suoraan että yleensä mä halveksin niitä "suosittuja". Suurin osa kuvittelee voivansa sanoa ja tehdä mitä vaan eikä aattele mitä se tekee toiselle ihmiselle.
Ne ei tunnu ymmärtävän että yks ilkee kommentti voi tuhota toisen elämän.
Onhan poikkeuksiakin, ei ruveta yleistämään.

Erilaiset ihmiset vaan rikastuttaa tätä maailmaa. Musta on ihana kulkee ulkona ja huomata ettei kaikki näytäkkään toistensa kopioilta. Ei sun tarvi olla sen mukanen ku ne oottaa sun olevan. Riko rajoja ja huomaat et ennepitkää muut seuraa sun perässä. Ehkä joku kusipää tulee sulle sitää aukomaa. Who cares. Oo isompi ihminen ja jätä ne taakses. Hitsinpimpulat, nyt tää menee taas saarnaamiseks. Tsiisus.

Mitä mä tässä nyt erittäin epäonnisesti yritän vääntää, on siis, että sä riität just tollasena. Don't let 'em change you.

 

 
 
 
Äähh, miten tuntuu et täst ei tuu mitää.


3 kommenttia:

  1. Mulla on ihan samoja ajatuksia tästä aiheesta kun sulla! Ärsyttää just noi "suositut" ihmiset jotka todellisuudessa ei ole minkäänlaisia, pelkkää pintaa ilman minkäänlaista persoonallisuutta. Mua suututtaa ihan suunnattomasti myös se, että just naisten odotetaan olevan kauniita ja hoikkia ja kaikki muu siitä poikkeava on outoa.. Hyvää tekstiä sulta, jatka samaan malliin! :-)

    http://dancingonmyown-petra.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. totta joka sana! :) tosi hyvää tekstiä kirjotat!

    VastaaPoista

Laita rohkeest kommenttia tulemaa, emmiä pure :-)