tiistai 4. kesäkuuta 2013

Because

                    Koska elämä on välillä sekavaa. Koska elämä ei aina käy järkeen.

Shit, nyt on sekava olo. Kaikki tietää sen tunteen ku asiat vaa pyörii mielessä ja tunteet heittelee laidasta laitaa. Ehkä joku ihminen saa sen aikaa tai sitte ei. Koska tunteitaan ei voi hallita. Koska mieltään ei voi hallita. Ihmistä ei oo luotu hallitsemaan kaikkea. Ei läheskään. Miten saaha omat ajatukset kurii ja ajatella järkeväst?

Koska toisten tunteita ei voi hallita. Sä et saa ihmisiä päästään suustaan asioita jota sä haluut kuulla, sä et saa niitä tekemään asioita jota sä tahdot niitten tekevän. Sillonku suru, hämmenys ja ilo valtaa mielen ja pitää siellä jonkimoista diskoa, kannattaisko vaa antaa olla ja keskittyä johonki muuhu, vai mietii kunnes pää räjähtää? Vaihteeks mulla ei oo taskaan hajuu mitä selitän, koska kaikki on sekasin :-)

Elämä on arvaamatonta ja sitä rataa. Blaa blaa blaa. Kukaa ei koskaan kerro miten vältytään pettymyksiltä ja vihanpuuskilta. Ihanniku tää kaikki pitäis vaa niellä ja hyväksyä. Koska sitä me synnyttiin tekemään. Satunnainen hämmenys menee onneks ohi. Pysyvää sellasta en oo vielä onneks joutunu kohtaamaan. Ihmisiä tulee ja menee. Välillä olis kiva, että joku kertois mitä pitäis tehä, ajatella, mitä muut susta ajattelee. Mut koska se ei mee niin.

4 kommenttia:

 1. Mielenkiintonen blogi ja kiva tää tausta tässä. :) Ja kiva kans se et tää ei oo sellanen tavallinen blogi, vaan vähän omaperäsempi ja persoonallinen! :)

  VastaaPoista
 2. Tätä sun blogia ois mielekkäämpää lukea jos kuvia olis enemmän! :-)

  ► my-imagination-world.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ehotuksesta, mut tää blogi on aina ollu sellanen et teksti on se ykkösjuttu :-)

   Poista

Laita rohkeest kommenttia tulemaa, emmiä pure :-)